Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی شرکت ایسام، رسول نجفیان درباره این یادگاری گفته است:

«حسین پناهی این نقاشی رو به نام "مادر" و به یاد رنج‏ های مادرش کشیده بود. حسین، مادرش رو خیلی دوست داشت. این نقاشی که به عنوان عزیزترین یادگارش بود رو به من هدیه داد و گفت من می‏خواستم تمام دردهای چند ده ساله مادرم رو در این تابلو تجلی بدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تجلی چشم هاش، مقنعه ‏ای که همیشه به سر داشت و رنج‏ها و دردهایی که به خاطر ما کشیده بود.

و من به یاد حسین عزیزم برای حمایت از خانواده ‏های بی ‏سرپرست و بی ‏خانمان این یادگاری عزیز رو به مزایده گذاشتم تا دل چندتا خانواده به یاد دوستم حسین، شاد بشه.»

حالا این اثر ماندگار توسط یکی از قدیمی ‏ترین کلکسیونرهای سایت ایسام خریداری شده و به جایی در نزدیکی زادگاه حسین پناهی بازگشت تا بر دیوار خانه ‏ای پرمهر آویخته شود و هر روز یادش زنده ‏تر از دیروز باقی بماند.

روابط عمومی ایسام در این باره گفت: مدتی است که هنرمندان و ورزشکاران محبوب کشورمان با نیت انجام فعالیت‏ های بشردوستانه به سراغ سایت ایسام می‏ آیند و اشیای محبوب خود را برای مزایده به معرض نمایش می‏گذارند و ایسام بدون کوچکترین منافع مادی، این اشیای ارزشمند که بخشی از هویت فرهنگی جامعه هستند را در جهت منافع انسان‌دوستانه به نیابت از  ایشان می‏فروشد، برای مجموعه ایسام افتخار بزرگی‌ست که در این امر زیبا و انسانی سهمی ایفا می‏کند.

در همین راستا نیسان آبی سریال منوچهر هادی، و همچنین برخی از وسایل شخصی هنرمندان و مشاهیر اجتماعی نظیر آقایان امیرحسین فتحی، و مهرداد صدیقیان، سجاد محرابی و چند تن دیگر از عزیزان نیز در سایت ایسام به فروش رسید.

سام مدن پور، مدیرعامل ایسام در این باره گفت: خوشحالی بزرگ ما این است که بعد از ۱۰ سال فعالیت مستمر در ایران توانستیم بستری برای این امور انسان دوستانه و فرهنگی فراهم کنیم. به امید اینکه از این پس این حرکت افتخارآمیز با حمایت هنرمندان، عموم مردم و مسئولین ادامه یابد و مرحمی هرچند کوچک باشد بر آلام نیازمندان و هموطنانمان.

کد خبر 670203

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۴۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آثار رضا مافی به موزه هنرهای معاصر می‌رود/نمایش برگزیده‌ای ازآثار

به گزارش خبرنگار مهر، پس از اتمام نمایشگاه آثار گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران با عنوان «بر فراز دشت»، نمایشگاه آثار رضا مافی هنرمند خوشنویس و نقاش ایرانی به کیوریتوری محبوبه کاظمی در موزه هنرهای معاصر تهران آغاز به کار می‌کند.

این نمایشگاه که به همت نگارخانه تخصصی هنرهای ایرانی اسلامی ترانه باران برگزار می‌شود، برگزیده‌ای از آثار، لوازم و مجموعه شخصی زنده یاد رضا مافی را در موزه هنرهای معاصر تهران به نمایش خواهد گذاشت.

رضا مافی هنرمند نقاش و خوشنویس و از پیشگامان هنر معاصر ایران است. او از نخستین هنرمندانی است که در دوره معاصر به خلق نقاشی‌خط پرداخت. او در مشهد و در خانواده‌ای اهل هنر زاده شد، برادر بزرگترش، محمد مافی نقاش بود. رضا مافی از کودکی قلم به دست گرفت سپس خوشنویسی را نزد جلال‌الدین اعتضادی آموخت و در سال ۱۳۴۳ در انجمن خوشنویسان ایران، نزد حسین میرخانی آموختن خوشنویسی را ادامه داد.

نمونه‌ای از آثار رضا مافی که در سال ۱۳۵۱ خلق شده است

رضا مافی از مکتب سقاخانه تاثیرگرفته بود و سعی داشت آثار خوشنویسی خود را به نقاشی نزدیک کند. برگزاری نمایشگاهی از آثار نقاشی آمیخته با خط او در گالری سیحون نقطه عطفی در تاریخ این هنر به شمار می‌رود چرا که برای نخستین بار خوشنویسی سنتی با شیوه‌های نقاشی مدرن تلفیق می‌شد. مافی که هم خوشنویس بود و هم نقاش، از ترکیب این ۲ هنر راهی نو و شیوه‌ای جدید در هنر معاصر ایران پدید آورد که تا به امروز ادامه پیدا کرده و پیروان فراوانی دارد. او همچنین به دلیل علاقه به گچبری مساجد به تولید آثار حجم و برجسته نیز پرداخته بود. مافی در سال ۱۳۶۱ در اثر حادثه سقوط از روی اسب در گذشت.

مافی بر آن شد تا پتانسیل مستتر در سیاه‌مشق‌نویسی و نمایان کردن توان زیباشناختی نستعلیق ایرانی را در مسیری متفاوت از هنرمندان هم‌نسلش که با موتیف خط کار می‌کردند، به سطحی تازه، ارتقا بخشد و در این راه موفق بود و توانست هوایی تازه به جهان هنر نوگرای ایرانی بدمد و آن را غنی‌تر سازد.

این هنرمند در طول زندگی کوتاه خود تعداد قابل توجهی آثار سیاه مشق آفرید. او در این روش فرم‌های بدیع و جدید را با استفاده از قلم نی و مرکب (بدون قلمو) بر روی بوم می‌نوشت. مافی با تسلطی که بر شیوه‌های مختلف خوشنویسی چون نستعلیق، شکسته، ثلث، تعلیق و رقاع و اجرای آنها بر روی بوم داشت، توانست زیبایی نهفته در سیاه مشق نویسی را آشکار و روحی تازه در آن بدمد.

نمایشگاه «بر فراز دشت» نیز در حالی به پایان رسید که طی ۴۳ روز برپایی، بیش از ۳۷ هزار نفر به‌صورت انفرادی و نیز در قالب گروه‌های دانشجویی، دانش‌آموزی و هنری از این نمایشگاه دیدن کردند. همچنین بیش از ۱۴۰ بازدیدکننده خارجی هم با حضور در موزه هنرهای معاصر تهران از آثار نمایشگاه «بر فراز دشت» بازدید کردند.

کد خبر 6099636

دیگر خبرها

  • «حریر چشم‌هایش» در بهارک دیدنی می‌شود
  • هوش مصنوعی میتواند نقاشی جعلی را تشخیص دهد
  • ۸۴ درصد پهپادهای کشاورزی در داخل تولید می‌شوند
  • شهردار شهر ربط معارفه شد
  • هوش مصنوعی نقاشی‌های جعلی را شناسایی کرد
  • راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی ـ هنری هنرمندان
  • رکوردشکنی فروش طلا در حراج امروز/ ۳۱۹ کیلو طلا فروخته شد
  • آثار رضا مافی به موزه هنرهای معاصر می‌رود/نمایش برگزیده‌ای ازآثار
  • احساس بی‌پناهی میان پزشکان جوان
  • ۳۰ هزار سکه در حراج امروز فروخته شد